Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης - Έναρξη 14/6/2021

Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης - Έναρξη 14/6/2021

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021

Το  Κέντρο Eπαγγελματικής Kατάρτισης @ KES College, ανταποκρινόμενο στις νέες καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και της Εκπαίδευσης, παρουσιάζει το πολύ σημαντικό, επίκαιρο και  καινοτόμο πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης».

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των Εκπαιδευτών στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση και αξιολόγηση προγραμμάτων κατάρτισης e-learning, αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και των θεωριών εκπαιδευτικού σχεδιασμού, για να μπορεί ο  Επαγγελματίας Εκπαιδευτής να ανταποκριθεί στο σύγχρονο ρόλο του.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, θα μάθουν να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να αξιολογούν προγράμματα κατάρτισης, με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής μάθησης και να δημιουργούν κατάλληλο ηλεκτρονικό υλικό με τη χρήση πολλών ψηφιακών εργαλείων.

Χωρίς αμφιβολία, η εκπαίδευση στην Τηλεμάθηση είναι απόλυτα απαραίτητη για κάθε επαγγελματία Εκπαιδευτή, ιδιαίτερα στις σύγχρονες πολύ απαιτητικές και περίπλοκες καταστάσεις, του προσθέτει σημαντική αξία και του επιτρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα την προσφορά των υπηρεσιών του, ανεξάρτητα από υγειονομικές συνθήκες, αποστάσεις ή άλλους περιορισμούς.

Αξιοποιείστε την ευκαιρία και δηλώστε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης» του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης @ KES College.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 42 ώρες, αρχίζει στις 14 Ιουνίου 2021 και ολοκληρώνεται στις 2/8/2021. Θα διεξάγεται εξ αποστάσεως (ηλεκτρονική μάθηση) κάθε Δευτέρα από τις 18.00 – 21.15 και κάθε Πέμπτη από τις 09.00 – 12.15. Επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ μικρός (12) και οι θέσεις διατίθενται με βάση τη σειρά που υποβάλλονται οι αιτήσεις για συμμετοχή σ΄ αυτό.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα για κάθε δικαιούχο χορηγήματος από την ΑνΑΔ, είναι ΜΟΝΟ €180 (το κανονικό δικαίωμα συμμετοχής χωρίς επιχορήγηση είναι €894).

H Εκπαιδεύτρια του προγράμματος είναι η Δρ. Χαρούλα Αγγελή, Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Διευθύντρια του Κέντρου Διδασκαλίας και Μάθησης, Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Επισημαίνεται ότι, το Πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και εργαλείων για τη σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεμάθηση καθώς και των θεωριών εκπαιδευτικού σχεδιασμού.

Συνοπτικά, τα Εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης» είναι τα ακόλουθα: Powerpoint, Prezi, Sway, Canva, Microsoft Forms, Kahoot, Mind Mapping και Digital whiteboard, Zoom, Zoom breakout rooms, Polling, Padlet, Ασύρματη γραφική ταμπλέτα με γραφίδα, Google Classroom.

Περισσότερες πληροφορίες, ενημερωτικά φυλλάδια και δηλώσεις συμμετοχής:

 

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης@KES College

Λεωφ. Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία, Κύπρος.

Τηλέφωνο: 22875737          Φαξ: 22756562            

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

www.training.kes.ac.cy

 

Λογότυπο ΑνΑΔ έγκριση προγράμματος gr SYNHTHI

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ) KES COLLEGE 

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875363
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]