ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διοίκηση Εστιατορίου

• Ημερομηνίες Εφαρμογής: 14 & 15/05/2024

• Ώρες Εφαρμογής: 08:30 - 16:30               • Διάρκεια: 14 ώρες (2 ημέρες)

• Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά                • Τοποθεσία: Λεμεσός - Ξενοδοχείο ΠΕΥΚΟΣ

• Πληρωτέο Ποσό για Επιχειρήσεις που δικαιούνται Επιχορήγηση από την ΑνΑΔ: €160 

• Επιχορήγηση ΑνΑΔ: €280                        • Κόστος χωρίς την Επιχορήγηση: €440

• Ελάχιστος αριθμός θέσεων: 6                  • Μέθοδος Κατάρτισης: κατά πρόσωπο εκπαίδευση                   

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ:

Διευθυντές/Υπεύθυνοι και Ιδιοκτήτες μεμονωμένων Εστιατορίων και Εστιατορίων Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εκπαιδευτές προγράμματος:

Παναγιώτης Χατζησυμεού: Συντονιστής Προγραμμάτων Σπουδών Επισιτιστικών Τεχνών, Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στο KES College.

Πηνελόπη Νεοφύτου: Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της ΑΝΑΔ με σπουδές στην Διοίκηση επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ στην ανάπτυξη ανθρωπίνων πόρων.

ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:  

Η ανάγκη κατάρτισης πηγάζει από τα πολλά κενά που παρουσιάζει η κατάρτιση του εποπτικού προσωπικού των εστιατορίων και κουζινών σήμερα, ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και έντονου ανταγωνισμού. Τα κενά αυτά οφείλονται κυρίως στη συνεχή βελτίωση των νομοθεσιών αλλά και των απαιτούμενων γνώσεων των ατόμων που εργάζονται στον τομέα αυτό. Το προτεινόμενο πρόγραμμα έρχεται να καλύψει τις αδυναμίες αυτές και αποτελεί μια αναγκαιότητα που θα βελτιώσει σημαντικά τις γνώσεις και δεξιότητες των συμμετεχόντων στο σύγχρονο τρόπο διοίκησης Εστιατορίων.

ΣΤΟΧΟΙ:

  • Να περιγράφουν τους κανόνες Υγιεινής των τροφίμων
  • Να κατονομάζουν τις 7 Αρχές και την εφαρμογή του HACCP
  • Να περιγράφουν την κοστολόγηση/τιμολόγηση προϊόντων
  • Να περιγράφουν την ετοιμασία ετήσιου προϋπολογισμού εστιατορίου
  • Να περιγράφουν τις Βασικές Αρχές Δημιουργίας Μικρής Επιχείρησης
  • Να επεξηγούν τις θεμελιώδεις σύγχρονες αρχές και θεωρίες μάρκετινγκ όπως αυτές ισχύουν στο διεθνές και εγχώριο μάρκετινγκ.
  • Να αναλύουν και επεξηγούν το επιχειρηματικό σχέδιο
  • Να αναπτύσσουν τις στρατηγικές στην είσοδο των επιχειρήσεων & Αξιολόγηση ευκαιριών

Περιεχόμενο προγράμματος:

  • Υγιεινή των τροφίμων και HACCP

  • Κοστολόγηση/τιμολόγηση προϊόντων

  • Βασικές Αρχές Λειτουργίας Μικρής Επιχείρησης

  • Ικανοποίηση του πελάτη

  • Ετοιμασία ετήσιου προϋπολογισμού εστιατορίου

  • Παρουσίαση πιάτων (Building of Food Dishes)

Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών:

Ο κ. Παναγιώτης Χατζησυμεού εργάζεται από το 2007 στο KES College ως υπεύθυνος των Προγραμμάτων Σπουδών των Ξενοδοχειακών Σπουδών και παράλληλα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα όπως το άνοιγμα νέων εστιατορίων, ανάπτυξη μενού, επιλογή/εκπαίδευση προσωπικού και άλλα. Έχει πείρα πέραν των 40 χρόνων και εργάστηκε σε πολλές χώρες όπως Ελλάδα, Ελβετία, Χόνγκ Κονγκ, Σαουδική Αραβία, Ρωσία και άλλες. Εργάστηκε στις Κυπριακές Αερογραμμές ως Υπεύθυνος του Τμήματος Τροφοδοσίας. Είναι κάτοχος Ανώτερου Διπλώματος στις Γαστρονομικές Τέχνες, Πτυχίου στη Διοίκηση Ξενοδοχείων (BA hons) και Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Επισιτιστικών Μονάδων από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων-Eurotoques και πολλών άλλων επαγγελματικών συνδέσμων. Συχνά διδάσκει και παρουσιάζει σεμινάρια σε ακαδημαϊκά ιδρύματα του εξωτερικού.

Η κα. Πηνελόπη Νεοφύτου είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της ΑΝΑΔ με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ στην ανάπτυξη ανθρωπίνων πόρων. Επίσης έχει κάνει σπουδές δημοσίων σχέσεων LCCI PR Professional και είναι Certified adult educator. Διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη των πωλήσεων και του μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, μοιράζεται με ενθουσιασμό τις γνώσεις και τις εμπειρίες της με σκοπό την προσωπική και επιχειρηματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων στα προγράμματα που υλοποιεί. Η προσωποκεντρική και πελατοκεντρική εκπαίδευση που εφαρμόζει είναι ο καταλυτικός παράγοντας ανάπτυξης τηςεπιχείρησης.

                                                    

Κατεβάστε το πλήρες Φυλλάδιο Προγράμματος εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Kέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης - ΚΕΚ, KES College

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία

www.training.kes.ac.cy    Τηλ: 22875363    Φαξ: 22756562     Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με τη λήξη του προγράμματος θα απονεμηθεί από το ΚΕΚ KES College Πιστοποιητικό Κατάρτισης σε όσους συμμετέχοντες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα.

Το ΚΕΚ KES College έχει εγκριθεί από την ΑνΑΔ και ως Κέντρο Αξιολόγησης Επαγγελματικών προσόντων (ΚΑΕΠ) στους τομείς Τουριστική Βιομηχανία και Παροχή Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Λογότυπο ΑνΑΔ έγκριση προγράμματος gr SYNHTHI

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ) KES COLLEGE 

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875363
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]