(Εξ αποστάσεως ηλεκτρονική μάθηση)

Ημερομηνία Έναρξης: 9/11/2021        Ημερομηνία Λήξης: 25/11/2021       Διάρκεια: 18 ώρες

Ημερομηνίες εφαρμογής: 9, 11, 16, 18, 23 & 25/11/2021.          Ώρες εφαρμογής: 18:00 – 21:15     

Πληρωτέο ποσό από δικαιούχους επιχορήγησης από την ΑνΑΔ: €130

Κόστος προγράμματος χωρίς επιχορήγηση από την ΑΝΑΔ: €328    Επιχορήγηση ΑνΑΔ: €198

Ανάγκη κατάρτισης:

H ανάπτυξη και η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή του εμπορίου σήμερα είναι επείγουσα και αναγκαία λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων και της τεράστιας σημασίας που έχουν σήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ζωή μας τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Επιπρόσθετα με τους πιο πάνω παράγοντες, ήρθε και η πανδημία που άλλαξε με πολύ γρήγορους ρυθμούς την μορφή του εμπορίου σε on line πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι σημερινοί επαγγελματίες καλούνται να πραγματοποιήσουν αυτό το έργο με σύγχρονες γνώσεις και ψηφιακές ικανότητες, που θα τους επιτρέψουν να αναλάβουν νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες υποστηρίζοντας την μετάβαση της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Η διοίκηση προχωρώντας στο έργο της θα χρειαστεί πρακτικές και εμπεριστατωμένες γνώσεις εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους και διαδικασίες αποτελεσματικής διαχείρισης και οργάνωσης πωλήσεων στα social media και ειδικά στο Face Book γνωρίζοντας επίσης, τις βασικές ενέργειες της διαχείρισης, της μέτρησης και της απόδοσης τους, στην  ψηφιακή τους επιχειρησιακή επικοινωνία η οποία είναι μείζονος σημασίας.

Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και αναβαθμίζουν το επαγγελματικό τους επίπεδο κερδίζοντας το χαμένο έδαφος και εξελίσσοντας την επιχείρηση τους ψηφιακά. Με αυτόν τον τρόπο επίσης,  η επιχείρηση έχει περισσότερες δυνατότητες ανάπτυξης βρισκόμενη πλέον σε ένα διεθνές ψηφιακό περιβάλλον..

Παράλληλα τα στελέχη της επιχείρησης, αξιοποιούν τις νέες γνώσεις και τις ικανότητές τους, δημιουργώντας ένα νέο υψηλό επίπεδο ποιοτικής επαγγελματικής παρουσίας και προστιθέμενης αξίας στην επιχείρηση και γενικά στην αγορά στον 21ο αιώνα της τεχνολογίας.

Περιγραφή υποψηφίων για συμμετοχή:

Το πρόγραμμα  απευθύνεται σε Υπεύθυνους και άλλο τεχνικό/επιστημονικό προσωπικό στα Τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων καθώς και άλλα στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τις on line πωλήσεις μέσω των social media και του Face-book και θέλουν να αναπτύξουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες τους στη διαχείριση της ψηφιακής επιχείρησης και των on line πωλήσεων.

Μέθοδος Κατάρτισης:

Σύγχρονη εξ αποστάσεως ηλεκτρονική μάθηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Πως ανταποκρίνεται μια επιχείρηση στη σύγχρονη εποχή που ο τρόπος εργασίας που γνωρίζαμε ως σήμερα έχει αλλάξει. Γιατί είναι σημαντικό μια επιχείρηση να γίνει ψηφιακή. Πώς μπορεί να γίνει ψηφιακή και πώς οι επαγγελματίες συμβάλλουν στη ψηφιακή αποτελεσματικότητα της επιχείρησης τους.

Πως λειτουργεί το επιχειρείν στο διαδίκτυο και  η αποτελεσματικότητα του. Η σημασία του διαδικτύου για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ανάλυση και επεξήγηση της χρήσης του Facebook. Ανάλυση της χρήσης μιας σελίδας Facebook, τα προφίλ των ομάδων που προκύπτουν μέσα από τις σελίδες και τα προφίλ της αγοράς. Πως να φτιάξουμε της δική μας σελίδα. Πως να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook βήμα προς βήμα.

Ανάλυση/επεξήγηση γιατί η συχνή δημοσίευση είναι το κλειδί για την ώθηση μιας ανάρτησης Facebook. Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το κοινό μας. Τρόποι εντοπισμού και περιορισμού του κοινού μας με έμφαση στο προφίλ των πελατών μας. Με ποιους τόπους μπορούμε να προσελκύσουμε το κοινό μας έτσι ώστε να αυξήσουμε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη σελίδα μας.

Η σημασία της δημιουργίας καλού και ελκυστικού περιεχομένου σε μια σελίδα. Τρόποι δημιουργίας καλού περιεχομένου και περιεχομένου αξίας. Πως μια ανάρτηση μας βοηθά στη προώθηση της σελίδας μας και τι επιλογές πρέπει να περιέχονται σε αυτή.

Η διαφήμιση είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στη προώθηση της σελίδας που έχουμε δημιουργήσει. Σημαντικότεροι τύποι της διαφήμισης και η αποτελεσματικότητα τους. Market Place και πώς μπορούμε να προωθήσουμε τα προϊόντα μας. Ανάλυση των τεσσάρων κατηγοριών που υπάρχουν στο Market Place και η χρησιμότητα της κάθε κατηγορίας.

Πως δημιουργούμε ένα post και το το δικό μας story σε μια επαγγελματική σελίδα.

Τύποι διαφημίσεων που υπάρχουν στο Facebook και πως μπορούμε να στοχεύσουμε στα σωστά άτομα με αυτές. Ανάλυση εργαλείων για τη δημιουργία διαφημίσεων. Επεξήγηση των τριών διαφορετικών κατηγοριών που υπάρχουν για τη διαφήμιση στο Facebook.

Βιογραφικό Εκπαιδευτή.

Ο Αντρέας Νεοφύτου είναι πιστοποιημένος από την ΑνΑΔ Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης. Είναι ένας δυναμικός Διευθυντής ψηφιακού Μάρκετινγκ με 8+ χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία, συντήρηση και εκτέλεση επιτυχημένων εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ. Κατέχει εκτεταμένες γνώσεις στον τομέα του μάρκετινγκ και έχει  πάθος για τις ψηφιακές τεχνολογίες. Διαθέτει  εμπειρίες στη δημιουργία και υλοποίηση επιτυχημένων καμπανιών με επίκεντρο τον πελάτη, με στόχο τη βελτίωση της αναγνωσιμότητας και της παρουσίας της επωνυμίας. Είναι συνεργατικός και δημιουργικός με στόχο τη διαχείριση περιεχομένου παρουσίας ψηφιακού μάρκετινγκ. Έμπειρος σε κορυφαίες ομάδες επαγγελματιών μάρκετινγκ για την επίτευξη και υπέρβαση των στόχων του ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι οργανωτικός με εξαιρετική εργασιακή ηθική δουλεύοντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Το ΚΕΚ KES College δεσμεύεται για απονομή Πιστοποιητικού Κατάρτισης σε όσους από τους συμμετέχοντες θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα.

Κατεβάστε το πλήρες Φυλλάδιο Προγράμματος εδώ.

gr SYNHTHI col 10 2STADIO copy

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ) KES COLLEGE 

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@training.kes.ac.cy