ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι oικονομικές καταστάσεις, η ανάλυση τους και η λήψη αποφάσεων

- ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023, KES College, Λευκωσία

- ΏΡΕΣ: 08:30 – 16:30

- ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 7 ώρες

- ΓΛΩΣΣΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ

- Πληρωτέο Ποσό για Επιχειρήσεις που δικαιούνται Επιχορήγηση από την ΑνΑΔ:  €140

- Κόστος πριν την επιχορήγηση: €259

 

Ανάγκη Κατάρτισης:

Το Σεμινάριο επιβάλλεται, αφού σήμερα  ζούμε σε ένα  παγκόσμιο και συνεχώς μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και το προσωπικό τους πρέπει να υιοθετούν τα νέα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS). Τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS) οδηγού σε ομοιομορφία σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων και σε ακριβή και αληθή πληροφόρηση των χρηστών τους. Ως εκ τούτου, οι οικονομικές καταστάσεις και μέθοδοι καταγραφής των συναλλαγών που ισχύουν τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στις πλείστες χώρες του κόσμου, πρέπει να γίνουν σαφείς ούτως ώστε να  επιτρέπουν την έγκαιρη διάγνωση της πορείας μιας επιχείρησης,  με σκοπό τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων επιχειρησιακού προγραμματισμού, για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων (κερδοφορίας) της επιχείρησης.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντές και προσωπικό λογιστηρίων μέσα στα πλαίσια συλλογικής προσπάθειας ανάπτυξης και προοπτικών τους. 

Εκπαιδευτής προγράμματος: Δημήτρης Δημητρίου

Πληροφορίες και Εγγραφές:

Kέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης @ KES College

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία          

www.training.kes.ac.cy             Τηλ: 22875363               Φαξ: 22756562               Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

economy teaser1

Στόχοι Προγράμματος:

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη σωστή ανάγνωση των οικονομικών καταστάσεων και λήψη αποφάσεων.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:

1.  Διαβάζουν τις οικονομικές καταστάσεις μιας επιχείρησης

2.  Αναλύουν τα οικονομικά αποτελέσματα  με τη χρήση διάφορων εργαλείων.

3.  Αναγνωρίζουν τους νέους κανονισμούς παρουσίασης των οικονομικών καταστάσεων

4.  Ετοιμάζουν οικονομικές καταστάσεις με τα νέα διεθνή πρότυπα

5.  Υιοθετήσουν θετική στάση εφαρμογής των νέων προτύπων.

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή:

Ο Δημήτρης Δημητρίου δραστηριοποιείται στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση από το 1992 ως καθηγητής και  λέκτορας λογιστικής και χρηματοοικονομικών, στην Μέση και Ανώτερη Εκπαίδευση. Από το 1988 έως το 1992 εργάστηκε με την Grant Thornton’s international ως ελεγκτής στην Σαουδική Αραβία. Τα τελευταία 6 χρόνια συνεργάζεται με το κολλέγιο ΚΕΣ και είναι Αξιολογητής εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στις  Επιστήμες της Aγωγής από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πτυχίου (Bachelor of Science) στην Λογιστική και τα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Βορείου Τέξας (University of North Texas). Εξειδικεύεται κυρίως στην εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα του κλάδου του και της εκπαίδευσης. Επίσης, είναι ενήμερος με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και μέσα.

Εργάστηκε ως εσωτερικός ελεγκτής της Ιωάννου και Παρασκευαίδης, (J&P) στην Σαουδική Αραβία. Ενώ στην Κύπρο, εργάστηκε στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου και στο Pascal English School ως εκπαιδευτικός.  Είναι ενήμερος  με τις τρέχουσες διεθνής αλλαγές των λογιστικών προτύπων (IFRS) και πραγματοποίησε αρκετά σεμινάρια σε θέματα λογιστικής και χρηματοοικονομικών.

Κατεβάστε το πλήρες Φυλλάδιο Προγράμματος εδώ. 

 anad banner6

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ) KES COLLEGE 

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875363
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@training.kes.ac.cy