ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι oικονομικές καταστάσεις, η ανάλυση τους και η λήψη αποφάσεων

• Ημερομηνία Εφαρμογής: Θα ανακοινωθεί σύντομα

• Ώρες Εφαρμογής: 08:30 - 16:30            Διάρκεια: 7 ώρες

• Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά              Τοποθεσία: KES College, Λευκωσία

Πληρωτέο Ποσό για Επιχειρήσεις που δικαιούνται Επιχορήγηση από την ΑνΑΔ: €140

• Επιχορήγηση ΑνΑΔ: €140                       Κόστος χωρίς την Επιχορήγηση: €280

• Ελάχιστος Αριθμός Θέσεων: 6               Μέθοδος Κατάρτισης: κατά πρόσωπο εκπαίδευση

Ανάγκη Κατάρτισης:

Το Σεμινάριο επιβάλλεται, αφού σήμερα  ζούμε σε ένα  παγκόσμιο και συνεχώς μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και το προσωπικό τους πρέπει να υιοθετούν τα νέα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS). Τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS) οδηγού σε ομοιομορφία σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων και σε ακριβή και αληθή πληροφόρηση των χρηστών τους. Ως εκ τούτου, οι οικονομικές καταστάσεις και μέθοδοι καταγραφής των συναλλαγών που ισχύουν τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στις πλείστες χώρες του κόσμου, πρέπει να γίνουν σαφείς ούτως ώστε να  επιτρέπουν την έγκαιρη διάγνωση της πορείας μιας επιχείρησης,  με σκοπό τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων επιχειρησιακού προγραμματισμού, για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων (κερδοφορίας) της επιχείρησης.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντές και προσωπικό λογιστηρίων μέσα στα πλαίσια συλλογικής προσπάθειας ανάπτυξης και προοπτικών τους. 

Εκπαιδευτής προγράμματος: Δημήτρης Δημητρίου

economy teaser1

Στόχοι Προγράμματος:

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη σωστή ανάγνωση των οικονομικών καταστάσεων και λήψη αποφάσεων.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:

1.  Διαβάζουν τις οικονομικές καταστάσεις μιας επιχείρησης

2.  Αναλύουν τα οικονομικά αποτελέσματα  με τη χρήση διάφορων εργαλείων.

3.  Αναγνωρίζουν τους νέους κανονισμούς παρουσίασης των οικονομικών καταστάσεων

4.  Ετοιμάζουν οικονομικές καταστάσεις με τα νέα διεθνή πρότυπα

5.  Υιοθετήσουν θετική στάση εφαρμογής των νέων προτύπων.

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή:

Ο Δημήτρης Δημητρίου δραστηριοποιείται στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση από το 1992 ως καθηγητής και  λέκτορας λογιστικής και χρηματοοικονομικών, στην Μέση και Ανώτερη Εκπαίδευση. Από το 1988 έως το 1992 εργάστηκε με την Grant Thornton’s international ως ελεγκτής στην Σαουδική Αραβία. Τα τελευταία 6 χρόνια συνεργάζεται με το κολλέγιο ΚΕΣ και είναι Αξιολογητής εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στις  Επιστήμες της Aγωγής από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πτυχίου (Bachelor of Science) στην Λογιστική και τα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Βορείου Τέξας (University of North Texas). Εξειδικεύεται κυρίως στην εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα του κλάδου του και της εκπαίδευσης. Επίσης, είναι ενήμερος με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και μέσα.

Εργάστηκε ως εσωτερικός ελεγκτής της Ιωάννου και Παρασκευαίδης, (J&P) στην Σαουδική Αραβία. Ενώ στην Κύπρο, εργάστηκε στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου και στο Pascal English School ως εκπαιδευτικός.  Είναι ενήμερος  με τις τρέχουσες διεθνής αλλαγές των λογιστικών προτύπων (IFRS) και πραγματοποίησε αρκετά σεμινάρια σε θέματα λογιστικής και χρηματοοικονομικών.

 

Κατεβάστε το πλήρες Φυλλάδιο Προγράμματος εδώ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Kέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης - ΚΕΚ, KES College

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία

www.training.kes.ac.cy    Τηλ: 22875363    Φαξ: 22756562     Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
anad banner6

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ) KES COLLEGE 

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875363
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]