Mindfull Stress 1920x445

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ημερομηνίες Εφαρμογής: Β' Εξάμηνο 2023

Ώρες: 08:30 -16:30

Διάρκεια: 40 ώρες

Χώρος: KES College, Λευκωσία

Πληρωτέο Ποσό για επιχειρήσεις που δικαιούνται Επιχορήγηση από  την ΑνΑΔ: €300

Κόστος πριν την επιχορήγηση: €980                                         Επιχορήγηση ΑνΑΔ: €680

 

Σύντομη Περιγραφή:

Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, τα Διοικητικά στελέχη, Λειτουργούς και Υπεύθυνους/Προϊστάμενους Τμημάτων στους σύγχρονους τρόπους και μεθόδους διοίκησης των επιχειρήσεων και του προσωπικού για να αποκτήσουν τις απαραίτητες σύγχρονες διοικητικές δεξιότητες για να πετύχουν και να ξεχωρίσουν με τα αποτελέσματα τους. Η επιτυχία στην διοικητική κλίμακα εξαρτάται από  την αποτελεσματική επικοινωνία, την τεκμηριωμένη στρατηγική σκέψη, καθώς επίσης και την δημιουργική αντιμετώπιση προβλημάτων.

Σε ποιους απευθύνεται:

To πρόγραμμα αφορά Διοικητικά Στελέχη Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Χρηματοοικονομικών, Πωλήσεων, Παραγωγής, Διασφάλισης Ποιότητας, Λειτουργούς, Υπεύθυνους Τομέων Εργασίας, Υπεύθυνους Τμημάτων, Υπεύθυνους Έργων.

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά

Μέθοδος Κατάρτισης: Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει με κατά πρόσωπο εκπαίδευση.

Στόχοι:

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:

  1. Προσδιορίζουν την αποστολή του οργανισμού και τις βασικές αξίες.
  2. Διατυπώνουν τις στρατηγικές αποφάσεις που λαμβάνουν οι οργανισμοί.
  3. Τεκμηριώνουν την κεντρική θέση της λήψης αποφάσεων στον ρόλο και τις λειτουργίες της διοίκησης.
  4. Εφαρμόζουν αξιόπιστη επιχειρηματική ανάλυση με τα διαθέσιμα εργαλεία και τεχνικές.
  5. Επαληθεύουν τις προτεινόμενες στρατηγικές σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τις διατιθέμενες πληροφορίες.
  6. Εκτιμούν την επίδραση της παρακίνησης στα μέλη της ομάδας.
  7. Παροτρύνουν τις εναλλακτικές προοπτικές για τις πρακτικές διοίκησης.
  8. Οργανώνουν τους ρόλους και τις λειτουργίες στις ομάδες διοίκησης.

 

Εκπαιδευτής:

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Δέδες είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, της National Academy of Business Administration της Νέας Υόρκης, με ειδίκευση στα Διεθνή Επιχειρησιακά Χρηματοοικονομικά, και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο ίδρυμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση την Επιχειρησιακή Στρατηγική και Λήψη Αποφάσεων. Από το πανεπιστήμιο Αιγαίου έλαβε τον διδακτορικό του τίτλο στην επιχειρησιακή στρατηγική και πολιτική ως Ειδικός Μεταπτυχιακός Υπότροφος και παράλληλα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (M.Sc.) του προγράμματος Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο.

Έχει εργαστεί ως Ανώτερος Λέκτορας και Ακαδημαϊκός Διευθυντής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Glyndwr και του κολλεγίου Blake Hall College του Λονδίνου. Επίσης έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε μεγάλους οργανισμούς παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως και στέλεχος στο Χρηματιστήριο της Θεσσαλονίκης. Επιπρόσθετα έχει διατελέσει Συντονιστής του Προγράμματος «Διοίκησης Επιχειρήσεων» στο KES College, μαζί με διάφορα διδακτικά αντικείμενα.

Είναι πιστοποιημένος επιθεωρητής συστημάτων ποιότητας (ISO 9000), περιβάλλοντος (ISO 14000) και ασφάλειας πληροφοριών (ISO 27000), καθώς επίσης και ειδικευμένος στη Διαχείριση Κρίσεων. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων με δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις, ενώ έχει βραβευτεί από το World Ports Association για την ερευνητική του εργασία, σχετικά με την Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στα κύρια λιμάνια της Ελλάδας, και από την Oxford Innovation και το Small Business Assοciation της Αγγλίας για την καινοτόμο πρότασή του στη στρατηγική ανάπτυξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

 

Πληροφορίες και Εγγραφές:

Kέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης - ΚΕΚ, KES College

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία

www.training.kes.ac.cy    Τηλ: 22875363    Φαξ: 22756562     Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με τη λήξη του προγράμματος θα απονεμηθεί από το ΚΕΚ KES College Πιστοποιητικό Κατάρτισης σε όσους συμμετέχοντες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα.

Το ΚΕΚ KES College έχει εγκριθεί από την ΑνΑΔ και ως Κέντρο Αξιολόγησης Επαγγελματικών προσόντων (ΚΑΕΠ) στους τομείς Τουριστική Βιομηχανία και Παροχή Επαγγελματικής Κατάρτισης.

 

Κατεβάστε το πλήρες Φυλλάδιο Προγράμματος εδώ.

 ANAD 783x108

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ) KES COLLEGE 

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875363
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@training.kes.ac.cy