Το KES College προσφέρει τη πλουσιότερη συλλογή σεμιναρίων των τελευταίων χρόνων

Το KES College προσφέρει τη πλουσιότερη συλλογή σεμιναρίων των τελευταίων χρόνων

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022

Το KES College έχει μια μακρά ιστορία επιτυχιών στην επαγγελματική κατάρτιση, τόσο σε επίπεδο μακροπρόθεσμων επαγγελματικών προγραμμάτων όσο και σε επίπεδο εξειδικευμένων σεμιναρίων για την ανάπτυξη των επαγγελματιών κάθε τομέα.

Το εκπαιδευτικό Κέντρου του KES COLLEGE, δούλεψε σκληρά το προηγούμενο διάστημα για να σχεδιάσει μερικά από τα πιο καινοτόμα, στοχευμένα και αποτελεσματικά προγράμματα των τελευταίων χρόνων. Μερικά από τα προγράμματα που ακολουθούν είναι τα εξής:

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ KES COLLEGE

Τα σεμινάρια που προσφέρει το KES College, είναι σχεδιασμένα από εμπειρογνώμονες που διδάσκουν και μελετούν τα θέματα για πολλά χρόνια, έχοντας εμπλακεί σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και υιοθετώντας τις πιο αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Τα σεμινάρια του KES College αποτελούν αναμφίβολα μια αξιόπιστη επιλογή χωρίς πειραματισμούς και αμφιβολίες σε ότι αφορά τη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σεμινάρια πιο πάνω και να εκδηλώστε ενδιαφέρον για να επικοινωνήσει μαζί σας ο Συντονιστής του προγράμματος και να λάβετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ) KES COLLEGE 

Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875363
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@training.kes.ac.cy